Fra en surrete hobbydesigner

Dagen i dag har blitt tilbragt under et teppe sammen med en kopp te. Her har jeg da befunnet meg, i vår IKEA sofa med en skjerm på stuebordet og ei kasse med komponenter durende ved siden av meg. Mesteparten av tiden har gått med på å tegne ORM i InDesign. Ja, InDesign.

Nå har det seg slik at jeg tar et fag hvor man skal klusse ned modeller av databaser. Dette skal så plottes inn i et vakkert tegneprogram ved navn stORM. Jeg har funnet få guildelines til dette programmet, kun et par pdfer hos termvaktwikien til MatNat. Noe som i og for seg er greit. De er dog ikke så detaljerte som jeg ville ønsket. Hvem som helst kunne trykket seg fram til det som står der. Derimot syns jeg det er teit av faglærer å ikke legge ut en slik manual på kurssidene, eller ha brukt 15 minutter av sin forelesningstid på dette.

For hvordan i helvete lager man ei bru med mer enn to koblinger?! Jiises. Tror gruppelærer får en finfin facepalm når han en gang skal lese gjennom min lille besvarelsespdf her. Skal dog gi han en versjon av diagrammet fra InDesign også, kanskje med en liten pingvin?

Men over til det hyggelige som faktisk har skjedd i dag. Det er ikke ofte jeg gir meg selv cred for noe av det jeg gjør her i verden. Men når jeg tok en titt på nettstedet shutterstock.com, tror jeg at jeg har innsett at jeg kanskje kan tjene noen kroner her. Jeg vil påstå at noe av det jeg har lagd av grafikk i min Cyb-karriære kan måle seg med en del av det som ligger der inne. Så jeg tenkte jeg skulle prøve dette ut. Om jeg tørr.

Da kan jeg vel liksågodt show-offe en plakat jeg lagde i går! 16. november skal vi i Cyb ha en bartefest! Som blir episk ofc, som alt annet vi gjør. Fordi Cyb er absolutt best. ♥

Og det er selvsagt konkurranse om å ha de kuleste trynehåra!

 

Ett svar til “Fra en surrete hobbydesigner”

  1. Eirin Måren sier :

    Jeg liker absolutt dine grafikk-greier, så kjør på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: